Alla inlägg den 29 september 2009

Av kleopatra - 29 september 2009 21:41

Här har inte skrivits  något på snart en hel vecka. Här har hänt en hel del faktiskt. Till en början har jag som vanligt spelat golf. Bäst att passa på när vädret har varit så underbart. Tyvärr började det att blåsa väldigt mycket, vilket gjorde det svårt att räkna ut var bollarna skulle hamna.

Vi insåg häromdagen att det blir nog till att ställa undan sommarmöblerna nu, trots att vi försökt förneka i det längsta att sommaren ändå har tagit slut. Men så fick det bli. I skurade dem och sedan åkte de upp i torpet bland all annan bråte.

Vi har haft kärt besök de senaste dagarna. Först kom lilla barnbarnet D. Såg till att morfar fick motion i simhallen. Bra! 

Igår kom L. Vi tog en promenad, åt en god laxsoppa och hade en skön kväll tillsammans. Vi var rätt trötta och orkade inte sitta uppe så länge som man hade önskat. Det är inte så ofta man har möjlighet att rå om varandra så där när arbete mm gör att tiden inte räcker till.

Sov ut länge i morse, åt frukost och därefter följde jag med L till stora staden. Gick lite i affärer utan att köpa, bara titta. Lunch på en uteservering i den sköna solen och sedan var det dags för L att ta sig till ett studiebesök och jag fick lov att resa hem igen. Jag skulle nog behöva göra detta lite oftare. Flört


Ovido - Quiz & Flashcards