Alla inlägg den 24 maj 2009

Av kleopatra - 24 maj 2009 11:47

Ensam igen. Skönt! Då kan jag sitta framför datorn utan att någon annan stör sig. Skall också hinna med några telefonsamtal. Bl a till min gamla skolkamrat som fyller år idag. Brukar ta ca en timme.

I har åkt till sjukhuset för att hälsa på en granne som fick läggas in igår för bröstsmärtor. Antagligen kärlkramp, men man vet aldrig hur allvarligt det är. Bör undersökas noga.

För övrigt har vi spelat golf igen. Känns i kroppen idag.=(

I fredagskväll höll vi på tända eld på huset. Vi hade just gått och lagt oss ganska tidigt för att vi kände oss lite ruggiga och frusna. I hade satt på ett elektriskt väggelement tidigare på kvällen. Plötsligt sprakade det till alldeles förskräckligt. Illaluktande rök kom ut från elementet. Vi kom snabbt på fötter för att dra ur kontakt och för säkerhets skull stänga av huvudströmmen. Allt gick väl,  men tapeten bakom ser inte så kul ut , kan man nog säga. Varför detta hände? Vet inte säkert men det s k överhettningsskyddet fungerade inte så bra, antagligen. Elementet var glödhett.  Tänk om vi inte varit i rummet just då. Om vi varit utanför eller långt borta i ett annat rum och tittat på tv. Vad hade hänt då........?

Ovido - Quiz & Flashcards